KAYSERİ / KOCASİNAN - Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek İHO

Etiket Sonuçları: Türkçe

May

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında "Türkülerimizi Söylüyoruz" etkinliği yapılmıştır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut  Hikâyelerinden Hareketle Hikaye Yazma etkinliği kapsamında sınıf ,okul panoları yapılmış ,yarışma duyurusu asılmıştır. Şartnameye göre öğrenci hikayeleri değerlendirilmis ve 1. olan hikayemiz seçilmiştir.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz dede korkut hikayeleri anlattılar.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında"Hikaye Anlatma Yarışması " düzenlendi.

Ara

Gönül Çalab'ın Tahtı :Yunus Emre Sözlüğü'nü kullanarak öğrencilerimiz afiş çalışması yapmış olup çalışmalar okul panosunda sergilenmiş ve en güzel afiş olarak 6/D sınıfı öğrencilerinden Zeynep Gök adlı öğrencimizin afişi seçilmiştir. Öğrencilerimize teşekkür ederken ,Zeynep'i de tebrik ediyoruz...

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ EYLEM PLANI ORTAÖĞRETİM KADEMESİ ,ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİN GÖNÜL ÇALAP'INTAHTI:AÇIKLAMALI YUNUS EMRE SÖZLÜĞÜNDEN SEÇİLECEK EN AZ ÜÇ KELİMENİN YER ALACAĞI ANLAMLI BİR CÜMLE VE AFİŞ OLUŞTURMASI BEKLENMEKTEDİR.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında; "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla  bu haftaki

b) Bilen Oturur

• Bu oyun yeni ögrenilen kelimelerin kavratılmasında etkin olarak kullanılabilir.

Ögretmen, yeni ögrenilen kelimeleri ve bu kelimelerin es anlamlılarını tahtaya

yazmalıdır. Sınıftaki bütün ögrencileri ayağa kaldırmalı ve tahtadaki kelimelerin

eş anlamlısını sırayla ögrencilere sormalıdır. Doğru yanıtı veren ayaktaki ögrenci

yerine oturur. Tahtadaki bütün kelimelerin es anlamlar bulunana kadar etkinlik devam eder.

Etkinliğimizi gerçekleştirdik.Panolarımızı içeriğe uygun düzenledik.