KAYSERİ / KOCASİNAN - Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek İHO

Nis

Evlatlarımıza okumanın değerini hissettirmenin  ve okuma sevgisi kazandırmanın en etkili yolunun onlara örnek olmaktan geçtiğine inanıyoruz.

25 Nisan, Perşembe günü saat 12.00/12.30 saatleri arasında, İl Milli Eğitim Müdürümüz liderliğinde tüm okullarımızda eş zamanlı olarak kitap okuma faaliyeti düzenlenecektir. 24 Nisan akşamı sizler de evlatlarımızla evde birlikte okuma etkinliği planlayarak bu farkındalık etkinliğine katkı sağlayabilirsiniz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Nis

Şehri Üsteğmen Mustafa Şimşek İmam Hatip ortaokulu olarak Türkçe öğretmenimiz Mine hocamızın rehberliğinde kütüphanecilik kulübü öğrencileri ile Kayseri büyükşehir belediyesi huzurevini ziyarete gittik.Ziyaretimizde öğrencilerimiz ,uluçınarlarımız olan saygıdeğer yaşlılarımıza şiirler,ilahiler seslendirdiler. Kur'an-ı Kerim okudular ve dualar ettiler. Ziyaretimize destek veren okul idaremize ve huzurevi yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz bünyesinde düzenlenen yardım kampanyasında Gazze için toplanan yardımlarla orada bulunan kardeşlerimize iftar yemeği programı düzenlenmiştir. Hayır yapan ve emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sınıflar arasında düzenlenen Ramazan ayı temalı pano hazırlama yarışmasını 8-A, 8-E, 5-B, 5-C sınıflarımız kazanmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü, Mehmet Akif ERSOY Anma ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü vesilesiyle okulumuzda program düzenlenmiştir.Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Programı hazırlayan Türkçe Öğretmeni Özlem DOĞAN, Mustafa DAŞ ve Müzik Öğretmeni Eda ÖZTÜRK'e programda görev alan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşını ezberden güzel okuma yarışması düzenlenmiştir. Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir. Yarışmaya katılan öğrencilerimize ve yarışmayı düzenleyen Türkçe öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ  MART AYI ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA  6/D ÖĞRENCİSİ BEYZA NUR ÜNAL MEVLANA'NIN ETME ŞİİRİNİ SESLENDİRDİ.

Şbt

Teknoloji ve Tasarım dersi  7. Ve 8. Sınıf öğrencilerinin Filistin konulu afiş tasarımı sergisi ders öğretmeni Sadi Dumlupınar önderliğinde sergilendi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsaminda öğrencilerimizle  " Atasözü ve Deyim Okumaları " yapılıyor...

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut  Hikâyelerinden Hareketle Hikaye Yazma etkinliği kapsamında sınıf ,okul panoları yapılmış ,yarışma duyurusu asılmıştır. Şartnameye göre öğrenci hikayeleri değerlendirilmis ve 1. olan hikayemiz seçilmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle Anlamını Bul ve Hatırlatmaca Etkinliği yapıldı.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz dede korkut hikayeleri anlattılar.