KAYSERİ / KOCASİNAN - Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek İHO

Etiket Sonuçları: dilimizin

May

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında "Türkülerimizi Söylüyoruz" etkinliği yapılmıştır.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ  MART AYI ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA  6/D ÖĞRENCİSİ BEYZA NUR ÜNAL MEVLANA'NIN ETME ŞİİRİNİ SESLENDİRDİ.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsaminda öğrencilerimizle  " Atasözü ve Deyim Okumaları " yapılıyor...

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut  Hikâyelerinden Hareketle Hikaye Yazma etkinliği kapsamında sınıf ,okul panoları yapılmış ,yarışma duyurusu asılmıştır. Şartnameye göre öğrenci hikayeleri değerlendirilmis ve 1. olan hikayemiz seçilmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle Anlamını Bul ve Hatırlatmaca Etkinliği yapıldı.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz dede korkut hikayeleri anlattılar.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında"Hikaye Anlatma Yarışması " düzenlendi.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ EYLEM PLANI ORTAÖĞRETİM KADEMESİ ,ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİN GÖNÜL ÇALAP'INTAHTI:AÇIKLAMALI YUNUS EMRE SÖZLÜĞÜNDEN SEÇİLECEK EN AZ ÜÇ KELİMENİN YER ALACAĞI ANLAMLI BİR CÜMLE VE AFİŞ OLUŞTURMASI BEKLENMEKTEDİR.